Αριστη εξυπηρετηση στις Μετακομισεις

Ειναι αυτο που μας κανει και Ξεχωριζουμε...

Τηλεφωνηστε μας Τωρα

6973 00 5414

Μετακομισεις

Μία μετακόμιση πρέπει να γίνεται με προσοχή και ασφάλεια. Γι’ αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα κάθε είδους μετακόμιση, από την πιο μικρή έως και την πιο μεγάλη. Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε είτε ολόκληρο τον οικιακό σας εξοπλισμό είτε ότι εσείς επιθυμείτε. Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα σε πολύ χαμηλές τιμές για κάθε είδους μετακόμιση.

 

Έχοντας υπόψη τη δυσχέρεια των καιρών πάμε κόντρα στην κρίση και κρατάμε σταθερά μειωμένες τις τιμές μας χωρίς όμως να αλλοιώνουμε την ποιότητα που προσφέρουμε στις υπηρεσίες μας.

 

Αναλαμβάνουμε:

  • Μετακομίσεις οικοσκευών
  • Μετακομίσεις εταιρειών
  • Φοιτητικές μετακομίσεις
Προσφορά Μετακόμισης

Μετακομιση Εταιρειας

Η μετακόμιση μιας εταιρείας απαιτεί οργάνωση, εμπειρία, ταχύτητα και κυρίως ασφάλεια. Με ιδιαίτερη προσοχή αναλαμβάνουμε τη μεταφορά όλου του εταιρικού σας εξοπλισμού (γραφεία, καρέκλες, υπολογιστές κ.λ.π) καθώς και τη συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση των γραφείων σας κατόπιν συμφωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφτούμε την εταιρεία σας και να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά για τις ανάγκες σας.

μετακόμιση εταιρείας

Φοιτητικες Μετακομισεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει φοιτητικές μετακομίσεις προς όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να κάνετε τη μετακόμιση σας μεμονωμένα είτε με συνδυαστική μεταφορά προς όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε την καλύτερη προσφορά για την φοιτητική σας μετακόμιση.

μετακόμιση φοιτητών